-
Spelregler / Typer .

-Paintboll spelas mellan 2 lag. Före man börjar går man igenom säkerhetsföreskrifterna. När en spelare har blivit träffad i handen, vapnet eller -på kroppen så är man eliminerad, om kulan inte spricker när den träffar kroppen får man fortsätta spelet. När spelaren har blivit eliminerad så -går man snabbast vägen ut från plan med händerna i luften och MASKEN FORTFARANDE PÅ! Om kulorna tar slut mitt i spelet kan man låna av -medspelare eller springa och fylla magasinet till startpunkt.

-1 Flags spel:

-Man har endast en flagga i mitten av spelplan, var lag skall försöka erövra flaggan och föra den till startplatsen. Om man blir eliminerad när - - - -man springer med flaggan så slår man ner flaggan i marken och går av plan.

-2 Flags spel:

-Båda lagen har varsin flagga vid startpunkt som sätt synlig för båda lagen, för att vinna detta spel måste man hämta fiendens flagga och föra -den till startpunkt och på samma gång försöka eliminera motståndarna. Om man blir eliminerad när man springer med flaggan så slår man -ner flaggan i marken och går av plan.

-Last man standing:

-I det här spelet så jagar ingen av lagen flaggor, utan det hela går ut på att bara eliminera hela motståndar laget. Denna speltyp kan även spelas -som ALLA mot ALLA!

-OBS!

  Personer under 15år bör ha skriftlig tillåtelse av förälder!

  Spelarna bör ha egna skor som tål smuts och väta

  Rökning vid banan sker inom rökrutan

  SPELARE FÅR EJ VARA ALKOHOLPÅVERKADE

  Spelet sker på egen risk och eget ansvar